سلام و خسته نباشید بر شما دوستان عزیز ، با یکی دیگه از مجموعه آموزش های سایت ویا دولوپرز در خدمتتون هستم . توی این ویدئو قراره راجع به کار با فایل و امنیت داده ها در اندروید صحبت کنیم ؛ و با مباحث مربوط به فایل ها و روش های ایمن کردن اون ها آشنا بشیم .
سادگی و راحتیه کار با فایل ها در اندروید همواره به عنوان یکی از مزیت های سیستم عامل اندروید در مقابل iOS بوده و هست . دسترسی آسان به پوشه ها و فایل ها ، و انجام انواع و اقسام عملیات ها مختلف مثل ، کپی ، کات و تغییر نام از جمله مواردی هست که میشه بهش اشاره کرد . در زمینه کار با فایل در اندروید اپلیکیشن های زیادی از جمله ES File Explorer (گوگل پلی ، کافه بازار) ،Amaze File Manager (گوگل پلی) و … اشاره کرد
وقتی یک برنامه نویس جدای از نوع سیستم عاملی که داره باهاش کار میکنه از کلمه کار با فایل توی صحبتاش استفاده می کنه ؛ در مرحله اول منظورش روش های ذخیره سازی روی دیسک یا همون حافظه سخته ، و در مرحله دوم نحوه مدیریت کردن اون فایل هاست (که کپی ، کات و تغییر نام از موارد مشهور مدیریت فایل هستند)
اگه بخوام برای مورد اول بیشتر توضیح بدم ، می تونم اینطوری بگم که : وقتی شما داخل برنامه تون از متغیر ها ، آرایه ها ، اشیا و … استفاده می کنید ؛ سیستم عامل به ازای هر کدوم از این مواردی که استفاده کردید ؛ خونه هایی از RAM سیستم رو بهش اختصاص میده . اما یک مشکلی که این وسط هست این که ، این اطلاعات فقط تا موقعی زنده هستند که برنامه شما در حال اجرا باشه . یعنی به محض این که برنامه تون رو بستید تمامی اطلاعات از روی RAM پاک میشه و از بین میره 🙁
حالا بعضی از مواقع پیش میاد که شما قصد دارید اطلاعات خودتون رو ذخیره کنید . مثلا میخواید تنظیماتی رو که برای برنامه مشخص کردید (فونت برنامه ، سایز متن ، فاصله بین خطوط و …) رو یک جای ذخیره کنید ؛ تا وقتی برنامه رو مجددا اجرا کردید دیگه نیازی به تنظیم مجدد نباشه و تمامی تنظیمات از یک جایی که اون ها رو ذخیره کردید مقدار دهی بشه . توی یک همچین مواقعی از روش های ذخیره سازی داده ها استفاده میشه که ساده ترین اون روش ها ، کار با فایل ها هست .
شما توی این دوره با مباحث پایه ای و اصلیه کار با فایل ها در اندروید آشنا میشید ، و یاد می گیرید که چطور از اون ها استفاده کنید .
اگه بخوام این دوره رو به سه قسمت تقسیمش کنم اینطوری میشه :
01 – کار با فایل ها : شما یاد می گیرید که چطور اطلاعاتتون رو روی فایل ذخیره کنید ، از فایل بخونید و همچنین این که به چه صورت فایل هاتون رو مدیریت (کپی ، کات ، تغییر نام ، فیلتر) کنید
02 – امنیت در کار با فایل : توی این قسمت با روش های مختلف Data Encryption آشنا میشید و یاد می گیرید که چطور با استفاده از الگوریتم AES فایل های خودتون رو امن کنید .
پ . ن : بد نیست صحبت های جادی (پدر لینوکس ایران) رو هم راجع به امنیت گوش بدید 😉 – دانلود از گوگل درایو (کلیک کنید)
03 – ساختن یک پروژه عملی : برای این که یک خروجیه قابل قبول از کارامون داشته باشیم . تصمیم گرفتم که پروژه ساخت دفترچه تلفن رو براتون پیاده سازی کنم . منتهی قبل از این که بخواین آموزش ساخت دفترچه تلفن رو ببینید ؛ حتما آموزش کار با Custom ListView رو نگاه کنید و خوب یاد بگیریدش .
سرفصل های این دروه عبارتند از :
01 – Create File & Directory
02 – Write & Read From File
03 – (Write & Read From File – (Private Mode
04 – Delete File & Directory , Get List Of File
05 – Rename & Copy & Cut
06 – Security & Encryption
07 – Designing Contact Book
08 – How to Add Contact
09 – How to Show Contact Info
10 – Use File In Contact Book
امیدوارم که این دوره مورد پسند شما عزیز دلی ❤️ که این ویدئو رو نگاه می کنی قرار گرفته باشه 🙂
با عرض سلام آیا من پس از دیدن این دوره می تونم یک ویدیو رو طوری توی حافظه ذخیره کنم که فقط اپلیکیشنی که من نوشتم بتونه اون رو نشون بده و دیگر پلیر ها نظیر mx player اون رو نشون ندن؟
سلام بر شما rec1
بله توی این آموزش هر دوحالت ذخیره فایل (یعنی هم آزاد و هم خصوصی) گفته شده
با سلام و تشکر از آموزشای خوبتون.
میخواستم پیشنهاد بدم ی دوره آموزش امنیت دیتابیس ، مثلا نحوه اینکد کردن دیتا ها برای ذخیره در دیتابیس یا رمزگذاری روی دیتابیس تهیه کنید. این آموزش توی هیچ سایتی نیست و از طرفی خیلی مهم و ضروری هم هست.
مرسی.
سلام بر شما exmorrcmos
بله حتما این سرفصل در آموزش هامون قرار داره
سلام
ای کاش امکان خرید یک بخش از این آموزش وجود داشت
من فقط مبحث امنیت رو میخوام ببینم !
سلام بر شما rezah
حتما این مورد رو توی برنامه مون قرار میدیم
موافقم
برای ثبت نظر باید ابتدا وارد اکانت خود شوید